Tájékoztató

Nincs két egyforma probléma, még ha  a tünetek hasonlóak is. Az engem felkeresők egy-egy kezelés során a testi problémáik mellett az érzéseikről, mindennapi nehézségeikről, örömeikről és bánataikról is beszélnek. Egyrészt megtisztelő a bizalmuk…soha nem élnék vissza ezzel…másrészt nagy segítség ez nekem, mert ezek között a mondatok között található a probléma gyökere, amire ha rálelünk és kigyomláljuk vagy körbeültetjük gyógynövényekkel, akkor ez már a gyógyulás felé vezető úton tett nagy lépés.

 

 

Általános tájékoztató a kezelésekről

Az általam alkalmazott módszerek és terápiák nem helyettesítik az orvosi kezelést, de kiegészíthetik, támogathatják azt.

Tevékenységeim egy része közérzetjavító kezelésnek minősül.

 

Első alkalommal,

          egy szóbeli és írásbeli állapotmegbeszélésre, állapotfelmérésre kerül sor, ami a kezelés idejéből                          10-15 percet vesz igénybe. Így fény derülhet az esetleges kontraindikációkra (ellenjavallatok) ,            illetve ezek alapján tudok személyre szabott kezelést vagy kezelési kombinációkat javasolni.

 

Kezeléslemondás

  Előfordulhat, hogy valaki a megbeszélt időpontban nem tud eljönni.  Ilyen esetben kérem, hogy előző nap 12 óráig az elérhetőségeim valamelyikén szíveskedjen engem erről tájékoztatni.  Amennyiben ez nem történik meg, abban az esetben a lefoglalt időpont teljes díja kifizetendő. Ennek elmaradása esetén végleg elköszönünk egymástól. Mivel számomra ez nem hobbi, hanem a keresőtevékenység, és ez az én munkaidőm, ezért kérem, hogy tiszteljük egymás idejét ezzel a gesztussal.

 

Amit még fontosnak tartok:

A  kezelések során regenerálódik a szervezet, oldódik a feszültség,

az idegrendszer lecsillapodik. Ebben a relaxált állapotban javul a közérzet, kitisztulnak

a gondolatok, nő a vitalitás. A szervezetben az öngyógyító folyamatok

beindulnak, javul az egészségi állapot.

Egy alkalomtól nem várhatunk csodát.

Probléma esetén javaslom a kezelések kúraszerű igénybevételét, ami heti 1-2 alkalmat jelent,

majd heti–2 heti–havi 1

alkalmat, fenntartó kezelésként.

Egy kúra alatt általában 10 alkalmat értünk, egyre ritkuló időintervallumokkal.

A folyamat visszafordítása kitartást, akaraterőt, együttműködést és felelősségvállalást igényel.